A GyógyVarázs termékcsalád kozmetikumai természetes összetevőkből, gyógynövényekből, allergén mentes anyagokból készülnek, megfelelve minden vonatkozó EU-s és Magyarországon hatályos jogszabálynak, valamint saját minőségi elvérásainknak. Termékeinket ez elvárható legnagyobb odafigyeléssel, képzett és tapasztalt szakemberekkel fejlesztjük és gyártjuk. Az alábbiakat azonban kérjük figyelembe venni kozmetikai termékeink használata kapcsán:

Egyes felhasználóink különböző eredményeket tapasztalhatnak a termékek hatékonysága és esetleges mellékhatásai tekintetében. A honlapunkon és egyéb kiadványainkban megjelenő személyes vásárlói tapasztalatok valóban cégünk vásárlóinak saját, szabadon megfogalmazott véleménye termékeinkről. Az egyes véleményekben megfogalmazott azonos hatást azonban nem garantálhatjuk általánosságban. Az egyedi termékhatások eltérhetnek a terméket használók egyedi tulajdonságai függvényében. Ilyenek lehetnek többek között: bőrtípus, bőrérzékenység, kor, bőrápolási előzmények és nem utolsó sorban termékeink használatának és tárolásának módja a lejárati idő figyelembe vételével.

Termékeinket mindenki saját felelősségére használja!

Termékeink első használatakor javasoljuk, hogy kis bőrfelületen, kis mennyiségben kipróbálva mindenki ellenőrizze, hogy a termék még véletlenül sem vált ki allergiás reakciót, vagy bármilyen egyéb nemkívánatos hatást. Kérjük azonnal keresse fel orvosát, vagy gyógyszerészét, amennyiben heves bőrirritációt, vagy bármilyen nem kívánt mellékhatást vált ki a termékhasználat.

Minden termékhasználónak javasoljuk bőrgyógyásszal, háziorvossal, szakorvossal, vagy gyógyszerésszel történő egyeztetést bármilyen egészségügyi-, szépészeti-, vagy egyéb probléma kezelése előtt, ide értve termékeink egyedi, vagy kúraszerű használatát is. Cégünk nem vállal semmilyen felelősséget a termék használatából származó közvetlen-, vagy közvetett káros, vagy nem-kívánt hatásokért. Nem vállalunk továbbá felelősséget az egyes termékösszetevőkkel, alapanyagokkal kapcsolatban fellépő termékhatásokért és a termék szakszerűtlen tárolásából és használatából származó következményekért.

Termékeink hatása sem emberi-, sem állati-, sem egyéb kísérletekkel, klinikai vizsgálatokkal, vagy tesztekkel nem lett igazolva, ezért objektíve semmilyen formában nem tudjuk jogilag is igazolható módon kijelenteni, hogy az ígért pozitív hatásokat valóban kiváltja termékeink használata.

Fentiek figyelembevételével ezúton is buzdítjuk minden kedves vásárlónkat, hogy szíveskedjenek velünk személyes tapasztalataikat megosztani termékeinkkel és szolgáltatásunkkal kapcsolatban, legyen az akár pozitív, akár negatív. Célunk, hogy kiváló termékekkel tegyük minden egyes vásárlónkat elégedetté és egészségesebbé!