Liposzómás C-vitamin 500ml

Influenza szezon? Antioxidáns koncentrátum? Általános egészség védelem? Csúcstechnológie?

Igen! A GyógyVarázs Liposzómás C-vitamin készítménye lehetővé teszi, hogy a lelhető legnagyobb dózisú és legegyenletesebben felszívódó, sejtmembrán azonos burokkal védett természetes C-vitaminnal támogassa szervezetét. Termékünk a már jól ismert és szabadalmaztatott Bálint-féle eljárással készül!

✅ Egyedülálló vitaminhasznosulás.
✅ Nélkülözhetetlen immunerősítő koncentrátum.
✅ 100 napi adag.
✅ Szelénnel, a teljes felsízvódásért.

✅ Bevizsgált és engedélyezettGyógyVarázs Liposzómális C-vitamin, az egészség és a szépség alapja!

11,990 Ft

Leírás

A liposzomális eljárásra épülő kivételes technológiánk lehetővé teszi, hogy az oldott vitamint tartalmazó és sejtmembrán-azonos védőburkolattal rendelkező molekulák természetazonos módon és az intravénás infúziók hatékonyságával jussanak közvetlenül és a lehető leghatékonyabb eljárással a megfelelő szövetekbe.

A C-vitamin

  • a legerősebb antioxidáns vitamin,
  • immunerősítőként nélkülözhetetlen,
  • jelentősen felgyorsítja a horzsolások, égési sérülések, sebek, műtét utáni sebek/hegek gyógyulásának folyamatát és a hegképződést
  • ellenállóvá teszi a szervezetet a fertőzésekkel szemben
  • enyhíti a gyulladást, s a gyulladásos tüneteket
  • több szervünk működéséhez pozitívan járul hozzá
  • védi, lassítja bizonyos krónikus betegségek kialakulását

Gyártási technológiánk további előnye, hogy a vízoldékony aszkorbinsavat (C-vitamint) megvédi (a C-vitaminra egyébként nagyon jellemző) oxidatív károsodástól, valamint lehetővé teszi, hogy a vitamin – más hordozóanyagokkal ellentétben – fokozatosan, egyenletesen hasznosuljon nagyobb időintervallumon belül. Így tehát az esetleges többletvitamin nem ürül ki feleslegesen a szervezetből a vizelettel, hanem az alkalmas időben teljességgel hasznosul. A mi technológiánkkal készülő vitaminok hasznosulási rátája páratlanul magas – gyakorlatilag 100%-os. Nálunk 1000mg vitaminból tehát kb. 1000mg hasznosulásra is kerül. Más – hagyományos – vitaminoknál 1000mg-ból kb. 300-400mg hasznosul mindössze és a maradék vitamin az anyagcsere folyamatokkal felhasználás nélkül távozik, pocsékba megy.

Az eredeti, védett, Bálint-féle Liposzomális gyártási technológia szerint készül termékünk, Bálint István engedélyével és felügyeletével.

 

Adagolás

Napi 5ml, a mellékelt adagolópohárral kimérve. A terméket önmagában, vagy folyadékban elkeverve, éhgyomorra fogyassza!

Összetevők

Tisztított víz
Vitamin: C-vitamin(Na-L-aszkorbát, L-aszkorbin sav)
Emulgeálószer: Szójalecitin
Stabilizátor/Nedvesítő anyag: Glicerin
Színező és ízesítő anyag: Narancs alap, Tápióka keményítő
Savanyúságot szabályozó: Citromsav
Tartósítószer: Solutio conservans, Na-benzoát, K-szorbát
Édesítőszer: szukralóz, Na-szelenit

Állag

GMO-mentes és természetesen mentes a gluténtől, szójától, tojástól, laktóztól és a mogyoróféléktől. 100%-ban természetes ízű és színű folyadék.

Kiszerelés

A GyógyVarázs Liposzomális C-vitaminja 500ml-es kiszerelésben érkezik. Felbontás után 2 hónapig használható. Hűtőszekrényben tartandó.

A kiszerelés tartalmazza a mérőedényt is, mellyel pontosan porciózható a szükséges napi adag.

Használat

A kívánt mennyiséget – lehetőleg naponta ugyan abban az időben – igya meg, lehetőleg étkezés közben, vagy rögtön az után. (Vízzel, gyümölcslével, langyos, vagy hideg teával stb. keverhető.) A maximális napi adagot ne haladja meg. Fontos tudni, hogy a táplálékkiegészítők nem helyettesítik a változatos étrendet.

Tárolás

Felbontás előtt hűvös, napfénytől védett helyen, felbontás után pedig hűtőszekrényben kell tárolni. Felbontást követően 2 hónapon belül fogyassza el. Gyermekektől távol tartandó.

Visszajelzés

Ezúton kérjük és buzdítjuk minden kedves Páciensünket, hogy a termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatos tapasztalataikat legyenek kedvesek megosztani velünk. Kérjük, hogy amennyiben már kipróbálta termékünket, legyen szíves véleményezni azt, mert ezeket a tapasztalatokat felhasználva szeretnénk termékeinket tovább fejleszteni, illetve kínálatunkat bővíteni. Előre is köszönjük segítségét!

 

GMO-mentes és természetesen mentes a gluténtól, szójától, tojástól, laktóztól és a mogyoróféléktől. 100%-ban természetes ízű és színű folyadék.
A legmagasabb szakmai sztenderdek szerint!
Rendelése a következő munkanapon megérkezik Önhöz! Ha 8000Ft feletti összegben rendel, akkor a futár költségét is mi álljuk!
Munkatársaink pillanatok alatt felveszik rendelését!
Próbálja ki bátran! Ha mégsem elégedett kérdés nélkül visszavásároljuk öntől a terméket, a rendelésátvételt követő 2 héten belül!
GMO-mentes és természetesen mentes a gluténtól, szójától, tojástól, laktóztól és a mogyoróféléktől. 100%-ban természetes ízű és színű folyadék.
A legmagasabb szakmai sztenderdek szerint!
Rendelése a következő munkanapon megérkezik Önhöz! Ha 8000Ft feletti összegben rendel, akkor a futár költségét is mi álljuk!
Munkatársaink pillanatok alatt felveszik rendelését!
Próbálja ki bátran! Ha mégsem elégedett kérdés nélkül visszavásároljuk öntől a terméket, a rendelésátvételt követő 2 héten belül!

További információk

Kiszerlés

200ml, 400ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Liposzómás C-vitamin 500ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.