Barion Pixel
 5 dolog, amit a Szuper Multi+ és az immunrendszeredről tudnod kell

5 dolog, amit a Szuper Multi+ és az immunrendszeredről tudnod kell

2020. 04. 19.

A legutóbb az egyik legkedveltebb termékünkről írtunk 5 pontban és mivel nagyon sokan olvastátok, úgy döntöttünk, hogy folytatjuk a cikksorozatunkat, és most a Szuper Multi + italunkat vettük górcső alá. Biztonsági öveket bekapcsolni, mert Superman-i magasságokba repülünk, ugyanis ezen termékünk úgy veszi fel a harcot a betegségek, vírusok, bacilusok ellen, ahogyan a Hősünk is szokta a rossz fiúkkal szemben. Nézzük hát!

Az immunrendszerünk egy megfoghatatlan, láthatatlan dolog, mégis az egyik legfontosabb alkotóeleme a szervezetünknek. A legjobban úgy tudnánk szemléltetni, mint egy gépjármű motorját. Ugye a motor el van rejtve a motorháztető alatt, ahol senki se látja, csak hallja, hacsak nem nyitjuk fel a tetőt. Egy gépjármű motorja akkor működik a legmegfelelőbben, ha rendszeresen karbantartjuk, megadjuk a kötelező olajcsere periódust, felkészítjük a télre, gondozzuk és védjük folyamatosan. Ha megadjuk neki, amire szüksége van, akkor biztosak lehetünk benne, hogy soha nem hagy cserben az M3-as autópályán 40 Celsius fok hőségben.

Szuper Multival nem fog lerobbanni szervezetünk motorja!!

Nos az immunrendszerünk is ugyanígy működik, mert tulajdonképpen ő a szervezetünk motorja, ami ha “elromlik”, akkor nincs ami hajtást adjon, és védjen minket. Ezért folyamatosan tenni kell érte, ápolni, karbantartani, felkészíteni a tél adta viszontagságokra, meg adni amire szüksége van, és biztosak lehetünk abban, hogy ha el is kapunk valamilyen ‘nyavalyát’, az immunrendszerünk képes lesz arra, hogy táppénz nélkül is legyőzzük azt. Hogy hogyan? Tartsatok velünk, és azonnal fény derül rá.

Ha még nem olvastad volna, előző cikkünket, melyben a Kollagénről írtunk 5 pontban, kattints ide

  1. Szervezetünk optimális működése, valamint gyors és teljes regenerációja érdekében elengedhetetlen, hogy napi szinten hozzájussunk minden fontos vitaminhoz, ásványi anyaghoz és nyomelemhez. A “Gyógyvarázs Szuper Multi+” egy kompromisszum mentes- és a modern kor tudományos eredményein alapuló, 100%-ban természetes multivitamin készítmény. Összetevői megadják azt az immunrendszernek, amire szüksége van, melyek által a vírusok és különféle baktériumokkal szemben ellenállóbb lesz.
  2. A Szuper Multi + magas koncentrációjú vitamin- és ásványi anyag összetevőin túl fontos “plusz extrákat” is tartalmaz, mégpedig az ún. “zöld-ital komplexet, amely 20 különféle nővénnyel teszi páratlan minőségűvé és hatásúvá.

    Az Immunrendszer, mint egy pajzs úgy védi a szervezetet, de neki is szüksége van védelemre és támogatásra, ezt adja a Szuper Multi+.

  3. Többek között gin-zeng, zöld kávébab, L-carnitin, Q10 koenzim, továbbá A, C, D3, E, B1, B2, B3, B6, Kálcium és Magnézium alkotják az összetevőit.
  4. Egyaránt kiváló és hasznos készítmény sportolóknak, kifejezetten aktív életet élőknek, gyenge immunrendszerrel rendelkezőknek, un blokk mindenkinek, leginkább a tél beállta előtt, immunrendszer megerősítőként, téli felkészítés gyanánt, illetve a téli időszak alatt.
  5. 500 ml-s, tehát 0,5 literes kiszerelésben kapható, mérőedénnyel a tetején és hasonlóan a Kollagén Peptidhez, gyümölcslével, teával egyaránt fogyasztható, hűtőben tartandó, és 2 hónapnyi adagot tartalmaz.

Egyszóval kijelenthetjük, hogy a Szuper Multi+ tartalmaz mindent, amire az immunrendszerünknek szüksége van. Egészségünknek kulcskérdés az immunrendszer épsége, nem is látjuk, elképzelni sem tudjuk, miként a háttérben folyamatosan dolgozik és munkálkodik, ahogy bérgyilkosként öli a vírusokat, baktériumokat. Ám, ha nem foglalkozunk vele, előbb- utóbb az immunrendszerünk sem lesz képes minderre, legyengül és jönnek a bajok, ahogy szokták mondani csőstül. És ami még fontos: ha már legyengült az immunrendszer, nehezebb megerősíteni, mint folyamatosan szinten tartani!

Ne hagyjuk, hogy idáig fajuljon az immunrendszer állapota, erősítsük folyamatosan, támogassuk a munkáját és erre a Szuper Multi+ a legjobb választás!

Termékünk rendelhető weboldalon keresztül, vagy telefonon is. Már egy darab megrendelése esetén is, a házhoz szállítást cégünk átvállalja, továbbá a csomagba a négy fő krémünk (Sajgó, Medikor, Varikofit, Elixir) termékmintáját is ajándékba adjuk.

Rendelje meg most immunrendszer erősítő készítményünket, mindössze 14.990-ért, mely 2 hónapnyi adagot tartalmaz, ingyenes házhoz szállítást és 4 db krémmintát.

Egészség = Boldogság + Jó közérzet + Vidámság + Életerő + Ellenálló immunrendszer. Tegyünk az Egészségünkért!

Kívánunk minden jót, jó egészséget!

A következő héten a Haj-Bőr-Köröm Komplexumot fogjuk bemutatni nektek.

Addig is a Gyógyvarázs legyen veletek!

Gyógyvarázs Kereskedelmi Kft.
+36/20-541-0000
+36/42-220-482
info@gyogyvarazs.hu

L.M.