Barion Pixel

Viszonteladói bejelentkezésHa Ön kínálatunkhoz hasonló termékek kereskedelmével foglalkozik, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot. Várjuk patikák, bioboltok, drogériák és online szaküzletek jelentkezését is.

A Gyógyvarázs Kereskedelmi Kft. már több mint 3 éve van jelen natúr kozmetikumaival és étrendkiegészítőivel a magyar piacon. Bár 3 év nem tűnhet soknak, azonban l megfeszített tempóban dolgoztunk és tesszük ezt a jövőben is.  Büszkén állíthatjuk, hogy kemény munkánk meghozta gyümölcsét. Ezen rövid időszak alatt közel 30 féle csúcsminőségű terméket fejlesztettünk ki, és alaposan felforgattuk a natúrkozmetikumok és étrendkiegészítőnk piacát. Cégünk elkötelezett a minőségi termékek előállítása iránt, ezért sem a termékfejlesztésnél, sem az alapanyagok kiválasztásánál nem kötünk kompromisszumot. Legyen Ön is részese sikerünknek, csatlakozzon hozzánk még ma!

A viszonteladói fiók létrehozásának feltétele, hogy Ön egyéni vagy társas vállalkozó legyen érvényes adószámmal, és igazolhatóan alá tudja támasztani, hogy a forgalmazott termékeink köre egybevág vállalkozásának tevékenységével.

Mit kínálunk?

Online rendelés: Webáruházunkat úgy alakítottuk ki, hogy viszonteladói bejelentkezés után Ön már a nagykereskedelmi árlista szerint böngészhessen termékeink között.

Nagykereskedelmi kedvezmények: A rendszert felkészítettük egyedi kedvezmények kezelésére és mennyiségi kedvezmények automatikus számítására, így nagyobb rendelés esetén maximalizálhatja profitját. Tartsa kínálatában az összes termékünket, melyet további kedvezménnyel díjazunk.

Raktárkészlet és kiszállítás: Minden terméket folyamatosan raktáron tartjuk. A 14:00 óráig leadott rendeléseket még aznap teljesítjük, melyet a következő munkanapon szállít ki a futárcég. A megrendeléseket a GLS futárszolgálat szállítja.

Ingyenes szállítás: A bruttó 8.000 forint feletti rendeléseket díjmentesen kiszállítjuk.

Lejárati garancia: Natúr termékekkel foglalkozunk, így ezek jellege miatt természetesen nem tudunk 3-5 éves lejáratú termékeket kínálni. Az Ön cégének ez problémát okozhat, ha netán valamelyik termékünk beragadna a polcán. Semmi gond, mi ezt is megoldjuk Önnek. Küldje vissza bátran a még legalább 3 hónapon túli lejáratú terméket, amit mi ingyenesen kicserélünk Önnek hosszú lejáratú termékre.

Minőségi megfelelőség: Az összes termékünk bevizsgált és hivatalosan bejelentett a törvényi előírásoknak megfelelően.

Nyomtatott katalógus: 50 oldalas nyomtatott katalógusunk elérhető.

 

Viszonteladói jelentkezés elérhetőségei:

Tel: +36 (20) 541 0000

E-mail: sales@gyogyvarazs.hu