Barion Pixel

SZÁLLÍTÁS/FIZETÉS

Szállítási információk

 Szállítási díjDíjmentes szállítás
Magyarország (fizetési módtól függetlenül)1.190 Ft10.000 Ft vásárlás felett

 

A Szolgáltató a megrendelt- és házhoz szállítani kért árut díjmentesen házhoz szállítja saját szállítóeszközzel, vagy szállítmányozó cég igénybevételével, ha az adott megrendelés bruttó értéke eléri a Weboldalon mindenkor közzétett, díjmentes szállítást biztosító összeget. A díjmentes szállítást biztosító összeget el nem érő kiszállítással megjelölt megrendelések esetén a fuvardíjat az Ügyfél viseli oly módon, hogy a fuvardíj a számlán feltüntetésre kerül. Ha egy Ügyféltől azonos napon több megrendelés is érkezik, ezek a házhoz szállítás díja szempontjából külön kerülnek figyelembevételre és csak a díjmentes szállítást biztosító értéket meghaladó megrendelések házhoz szállítása ingyenes. Amennyiben az Ügyfél a második rendelés leadásakor jelzi és erre a Szolgáltató visszajelzése alapján, még van lehetőség, a Szolgáltató összevonhatja a megrendeléseket, a már elindított csomagok utólagos összevonására nincs mód. A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

Szolgáltató a rendelés teljesíthetőségét követően lehetőséget biztosít Ügyfélnek a kiszállítási időpont napjára, mely nem konkrét időpontot jelöl, csak közelítő szállítási intervallum kiválasztására szolgál. Meghatározott időpontra történő kiszállítást a Szolgáltatónak nem áll módjában vállalni. A Weboldal Szolgáltatások menüpont Házhoz szállítás linkje alatt közölt szállítási határidők kizárólag tájékoztató jellegűek, a tényleges szállítási határidő minden esetben a rendelési visszaigazolásban szerepel.

Szolgáltató szerződött kiszállító partnere:

  • GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.
  • Alsónémedi, GLS Európa u. 2, 2351
  • Ügyfélszolgálat 7.00-18.00
  • Telefon: (+36 29) 88 67 00
  • Fax: (+36 29) 88 66 10
  • E-mail: info@gls-hungary.com

A Weboldalon megrendelt szolgáltatásokat a Szolgáltató az Ügyfélnek e-mailben küldött rendelési visszaigazolásban szereplő helyszínen teljesíti.


Fizetési módok:

  • Utánvét:Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza a “Utánvét” fizetési módot.
  • Előre Utalás: Amennyiben rendelése ellenértékét banki átutalással kívánja kiegyenlíteni, válassza az „Előre Utalás” opciót. Szolgáltató az Előre Utalás fizetési mód kiválasztása esetén a rendelést csak a rendelés ellenértékének bankszámlára történő beérkezése után teljesíti. Az utalás összege, a Szolgáltató banki adatai, és az utalás közleményében feltüntetendő rendelési szám a visszaigazoló email díjbekérő részében található.
  • Online bankkártyás fizetés: Amennyiben rendelése ellenérték előre, bankkártyás fizetéssel szeretné kiegyenlíteni, úgy válassza a “Bankkártya” fizetési módot. Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.. Webáruházunk csak a tranzakció eredményéről kap tájékoztatást, kártyaadataid nem jutnak el hozzánk. A fizetéshez használható bankkártya típusok: Mastercard vagy Maestro bankkártya; Visa, vagy Visa Electron bankkártya; és Amex bankkártya, valamint Applle Pay és Google Pay. Bankkártyás fizetéshez a Barion elektronikus fizetési oldalán nem szükséges regisztrálni, azonban ha a Megrendelő rendelkezik barion fiókkal, e-pénz egyenlegét is megterhelheti a rendelés végösszegével.