Regisztrációs űrlap

Konvaleszcens vérplazmaadásra történő jelentkezéshez

A Covid 19 világjárvány megállítása és a tragédiával végződő esetszámok minimalizálása közös társadalmi felelősségünk!

Segítse konvaleszcens plazmaadásával a rászoruló COVID betegeket és válasszon a Gyógyvarázs ajándék termékei közül, ingyenes szállítással!

 

A Gyógyvarázsnál ezért országos kampányt indítunk, mellyel az Országos Vérellátó Szolgálat szeretnénk segíteni. A kampány célja, hogy minél több Covid 19 fertőzésen átesett ember jelentkezzen konvaleszcens vérplazmaadásra az ország bármely véradásán.  Az ilyen önkéntesek véréből ugyanis hatásos vérkészítményt lehet előállítani azon honfitársaink számára, akik a járvány súlyos lefolyásával néznek éppen szembe.

Az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSz) a gyógyításra alkalmas konvaleszcens vérplazmát közvetlenül a súlyos COVID fertőzésben szenvedők gyógyítására adja át a kórházaknak.

Cégünk – a Gyógyvarázs Kft. – pedig a honlapunkon keresztül regisztrált plazmaadóknak ajándék terméket ajánl fel, ingyenes házhozszállítással az ország egész területén!

A célunk egyszerű: szeretnénk segíteni azoknak, akik a COVID 19 járvány súlyos megbetegedésével, vagy akár a tragikus betegséglefolyás lehetőségével néznek szembe. 

 A konvaleszcens vérplazma Covid 19 ellenanyagként történő felhasználásáról bővebben itt olvashat.

 

Kizárólag olyan önkéntesek jelentkezését várjuk, akik már átestek a Covid fertzőzésen!

Aki teljesen felgyógyult, tünetmentes, az leghamarabb a gyógyulást követő három hét múlva (21 nap) jelentkezhet plazmadonornak, előzetes mintavételre. Ha több idő telt el a gyógyulás óta, és/vagy azóta bármilyen COVID elleni vakcinát kapott, lehet plazmaadó.

A plazmadásra jelentkezés első lépése a mintavétel, amely ujjbegyszúrással történik. Ebből a mintából állapítja meg az OVSZ, hogy a speciális gyógyító készítményhez elégséges ellenanyagot tartalmaz-e a jelentkező vére. Amennyiben igen, az OVSz munkatársa megkeresi a jelentkezőt, és egyeztet vele a plazmaadás helyéről és idejéről.

 

Mindenki választhat ajándék terméket, aki megjelenik az ország bármely véradó helyszínén plazmaadással kapcsolatos mintavételre, függetlenül a mintavétel eredményétől!

 

A kampányban résztvevő véradóhelyek listájáról és elérhetőségéről itt tájékozódhat.

 

A következő iratokat vigye magával a mintavételre:

 • személyazonosító igazolvány,
 • eredeti TAJ-kártya,
 • eredeti lakcímkártya,
 • védettségi igazolvány, amin feltüntették az „érvényességi időt”,
 • vagy más, COVID-19 átvészeltséget igazoló dokumentum (részletek itt, a 2. oldalon)

 

Terveink szerint a kampány egy hónapig tart, április 30. és május 30. között, vagy ameddig azt az ajándéktermékekből meglévő készleteink megengedik.

Amennyiben ezt az oldalt látja és az Igazolólapot le tudja tölteni, úgy garantáljuk, hogy megkapja az ajándékterméket!

Fontos hangsúlyozni, hogy mindenki választhat ajándék terméket, aki megjelenik bármely véradó helyszínen plazmaadással kapcsolatos mintavételre!

 

Hogyan kapja meg a Gyógyvarázs ajándék terméket

 1. Töltse ki az alábbi regisztrációs űrlapot és válassza ki, hogy melyik Gyógyvarázs ajándék terméket hova kér kiszállítani!
 2. A regisztráció végén nyomtassa ki az Igazolólapot!
 3. Vigye magával az Igazolólapot a mintavételre, ahol Önnek hitelesíteni fogják azt az Országos Vérellátó Szolgálat munkatársai!
 4. Fotózza be az Igazolólapot okostelefonjával és küldje azt vissza alábbi elérhetőségeink valamelyikén:
  1. e-mail: info@gyogyvarazs.hu
  2. viber: +36 70 641 9595
  3. facebbok messenger: m.me/gyogyvarazsnatur

 

Mikor kapja meg a kiválasztott ajándék terméket? Ha megtörtént a mintavétel és hitelesítették az Ön igazolólapját az Országos Vérellátó Szolgálat munkatársai, akkor nincs más dolga, mint okostelefonnal befotózni az Igazolólapot és visszaküldeni fenti elérhetőségünk bármelyikére.

A szállítás díját is a Gyógyvarázs állja. Önnek tehát semmilyen költsége nem lesz. Kérjük, hogy a szállítás várható időpontjában szíveskedjen az Ön által megadott címen tartózkodni!

KÉRJÜK, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI MEZŐKET!*
(A csillaggal jelölt kérdésekre kötelező a válaszadás)

Átesett-e az elmúlt 6 hónapban Covid 19 fertőzésen?*
Igen
Nem


Ajándék VÁLASZTÁSA*

Ajándék termék kézbesítési cím (amennyiben eltér a lakcímtől)

Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj akciónkról.