Barion Pixel

Kendermag olaj lágykapszula 30db

cikkszám: GV0077
Nincs raktáron
Nem rendelhető

A kendermag olaj lágykapszula egy olyan értékes táplálékkiegészítő, amely a kendermag olajat tartalmazza kapszulák formájában. A kapszulák egy egyszerű és kényelmes módját nyújtják annak, hogy élvezhesd a kendermag olaj jótékony hatásait anélkül, hogy az olajat folyékony formában kellene fogyasztanod.

A kendermag olaj nem egyezik meg a CBD tartalmú olajakkal, mivel nem tartalmaz pszichotróp anyagot.

A kendermag olaj kiváló forrása az egészséges zsíroknak, például az omega-3 zsírsavaknak és az omega-6 zsírsavaknak. Ezek az esszenciális zsírsavak számos fontos szerepet játszanak a szervezet működésében. Az omega-3 zsírsavak például hozzájárulhatnak a szív- és érrendszer egészségének megőrzéséhez, valamint csökkenthetik a gyulladásokat. Az omega-6 zsírsavak pedig szintén fontosak az egészség szempontjából, és segíthetnek a bőr egészségének fenntartásában és a gyulladások csökkentésében. Az omega 6 megnevezés két féle zsírsav gyűjtőneve:

Linolsav (LA):

  • A linolsav egy alapvető omega-6 zsírsav, amit a szervezet nem tud előállítani, ezért esszenciális zsírsavként kell bevinnünk az étrendünkbe.
  • Az LA megtalálható számos növényi olajban, például napraforgóolajban, kukoricaolajban és szójababolajban.
  • Az LA szerepe az omega-6 zsírsavak alapanyagként való szolgálása azoknak a másodlagos omega-6 zsírsavaknak, mint például a gamma-linolénsav (GLA) és az arachidonsav (AA) előállításához.

Gamma-linolénsav (GLA):

  • A gamma-linolénsav egy további omega-6 zsírsav, amelyet a szervezet képes előállítani a linolsavból, de néhány ember esetében ez a folyamat hatékonyan nem működik.
  • A GLA olyan élelmiszerekben található meg, mint a borágóolaj és a fekete ribizliolaj.
  • A GLA fontos szerepet játszhat az egészség szempontjából, mivel részt vesz a prosztaglandinok nevű vegyületek előállításában, amelyek számos biokémiai folyamatban vesznek részt, például a gyulladás szabályozásában és a bőr egészségében.

Az omega-9 zsírsav egy másik fontos esszenciális zsírsav, amely szerepet játszik az egészséges életmód fenntartásában. Bár nem sorolják az "omega-3" vagy "omega-6" csoportba, az omega-9 zsírsavak (például az olajsav) továbbra is elengedhetetlenek a szervezetünk számára. Ezek a zsírsavak főként olyan élelmiszerekben találhatók meg, mint az olívaolaj, a dió, a mogyoró, és a kesudió.

A kendermag olaj lágykapszulák előnye, hogy könnyen szállíthatók és adagolhatók. Nem kell aggódnod az olaj cseppentése miatt, és nem kell kellemetlen ízét vagy szagát érezned. Egyszerűen csak lenyelheted a kapszulát egy pohár vízzel, és már élvezheted is az olaj jótékony hatásait.

 

 

 HATÓANYAG

 

Tartalom

1 adagban (1 kapszula)

Kendermagolaj

1000 mg

- Omega-3 alfa-linolsav (ALA)

220 mg

- Omega-6 linolsav (LA)

570 mg

- Omega-6 gamma-linolsav (GLA)

15 mg

- Omega-9 olajsav

150 mg

 

ADAGOLÁSI JAVASLAT: Napi 1 kapszula bevétele ajánlott.

FIGYELMEZTETÉS: A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

 

Vélemények

Még nem érkezett ehhez a termékhez értékelés