Brigi és Holli

Így történt…

Mindig fontos volt számomra a természetes bőrápolás, a természetes alapanyagok használata. De mióta bővült a családunk és egy gyönyörű kislány édesanyja vagyok, még inkább fontossá vált az egészséges életmód, melynek szerves részét képezi a natúr termékek használata.

 

Rám mindig is jellemző volt, hogy a vegyszeres krémeket a bőröm rendkívül rosszul tolerálta. Nagyon sok terméket kipróbáltam, ám egyiket sem tudtam tökéletese beilleszteni az életembe. Kislányomon – Hollin – már nagyon korán felfedeztem, hogy az ő bőre még inkább érzékeny a felesleges vegyszerekre, adalékanyagokra és kemikáliákra. Szinte minden bőrápoló termékre allergiás tünetekkel reagált a kis bőre.

 

Ekkoriban, igazából hobbiból vált hivatássá a minőségi natúr kozmetikumok fejlesztése. Ehhez annyit kell tudni, hogy én már sokadik éve vagyok a tulajdonosa és ügyvezetője egy gyógyászati segédeszközöket forgalmazó magyar webáruháznak. Két barátnőmmel (egyikük egyébként környezetvédelmi mérnök, másikuk pedig fitoterapeuta) már évek óta készítettünk saját magunk és baráti körünk részére kozmetikumokat. Csak kedvtelésből. Aztán egy váratlan szerencse folytán úgy alakult, hogy „hobbi klubbunk” egy igazán profi csapattá alakulhatott és hozzáférést kaptunk olyan gyártókapacitáshoz és technológiához, ahol saját termékfilozófiánkat és elvárásainkat ellenőrzött, nagyüzemi keretek között tudtuk, tudjuk legyártani.

 

Természetesen a krémek fejlesztése során nem csak a bőrápolást, vagy a bőrproblémák kezelésére helyeztük a hangsúlyt. Egy megalkuvást nem tűrő termékcsalád kialakítását tűztük ki célul, amely olyan mindennapos problémák kezelésére nyújt megoldást, amely minden korosztályt érinthet.

 

Ugyanakkor a natúr, gyógynövényes termékeket mi igyekszünk igazán 21. századivá tenni. Nem csak gyártási technológiánk, de összetevőink is követik a modern kor elvárásait. Olyan alapanyagokat is szívesen alkalmazunk, melyek a modern – natúr – tudomány fejlesztései.

 

Hosszú távú célunk, hogy jelenlegi termékcsaládunkat pácienseink visszajelzése alapján tovább bővítsük, illetve olyan egyéb termékeket is palettára vegyünk, amelyek természetes módon javítják, fokozzák egészségünket.

File Brigi

Natúr termékek

A GyógyVarázs termékcsaládot natúr kozmetikumok alkotják. Így mentesek mindenféle vegyszertől (pl. parabén, mesterséges parfüm, tartósítószer, egyéb kemikáliák) és allergén anyagokat sem tartalmaznak. Alapanyagaink kizárólag a természetben előforduló – elsősorban gyógynövényi – natúr kivonatok. Termékcsaládunk nem tartalmaz szintetikus vegyszereket, így például parfümöt, vagy bármilyen – nem természetes – tartósítószert, állagjavítót, vagy színezéket. Termékeink színét, illatát, állagát, felszívódását egyedül a bennük található természetes összetevők alakítják, így azokat bátran kipróbálhatják azon pácienseink is, akiknek a hagyományos kozmetikumokra érzékenyen reagál szervezetük.

Öko lábnyom

A környezet tudatosság – vagy, ahogy magunk közt hívjuk, a „natúr szemlélet” – nem csak alapanyagaink és gyártási technológiánk megválasztásánál fontos számunkra. Csomagoló anyagaink, tégelyeink, postai küldeményeink, de még irodai papír- és hulladékkezelési gyakorlatunk során is igyekszünk szem előtt tartani a környezettudatosságot. Ahol lehetséges, törekszünk újrahasznosított, vagy újra hasznosítható anyagokat használni. Tégelyeink ezért készülnek újrahasznosított PET műanyagból, melyeket újra hasznosítható alumínium tetővel zárunk. Díszdobozaink kivitelezésekor ezért döntöttünk a 100%-ban újrahasznosított kartonpapír használatáról. Amit csak lehet, elektronikusan intézünk.

Közvetlenül Önnek

Termékeinket bolti forgalomban nem értékesítjük. A pácienseinkkel való közvetlen kapcsolattartás nem lehetséges kereskedelmi közvetítők beiktatásával. Ugyanakkor üzleti szempontból sem tartjuk gazdaságosnak a hagyományos értékesítési hálózatok által követelt magas bekerülési költségek beépítését termékeink eladási árába. Egyszerűbben fogalmazva: Tőlünk, Önnek. Mi direkt kapcsolatra törekszünk pácienseinkkel mind a termékértékesítés-, mind pedig a vásárló visszajelzések vonatkozásában, úgy, hogy ezek a lehető legjobb minőségben és a legkedvezőbb áron valósuljanak meg.

Így gondoljuk, ezt tesszük!

Nagyüzem

Gyártási eljárásunk során vegyészmérnökeinkkel és termékfejlesztési csapatunkkal arra törekszünk, hogy a legmagasabb minőségű alapanyagokat, a legmodernebb gyártási eljárásokat alkalmazzuk a prémium termékminőség és a kifogástalan vevői elégedettség elérése érdekében. Hazai üzemünk az egyik legmodernebb technológiával rendelkezik az országban, megfelelve a legmagasabb minőségi elvárásoknak és minden hazai-, EU-s és nemzetközi sztenderdnek és vonatkozó jogszabálynak.

Nem kísérletezünk

A termékfejlesztés kapcsán, termékeink kidolgozása és kivitelezése során semmilyen formában nem használunk és soha nem is fogunk alkalmazni állatkísérleteket. Mi egyetlen tesztet veszünk komolyan: pácienseink, ügyfeleink elégedettségét és visszajelzéseit.

Tanulni akarunk

A mai modern világ adta lehetőségek nem csak a kiváló minőségű termék nagyüzemi előállítására adnak lehetőséget. Célunk a pácienseinkkel való szoros kapcsolattartás termékeink és szolgáltatásaink bővítése, fejlesztése során. Ezért keltettük életre törzsvásárlói programunkat és termékértékelési rendszerünket. Mi így akarunk tanulni vásárlóinktól és ezzel szeretnénk a folyamatos vásárlóink hűségét jutalmazni.

Vásárlói vélemények

Sok natúr terméket kipróbáltam már, mondhatni ez a hobbim. Mindig keresem a jobbat, az újat. Nagyon tetszenek a Gyógyvarázs krémei, az Elixir arckrém pedig olyan termék, amit már régóta kerestem. Próbáljátok ki ti is!
Gémesi JuditKönyvelő
Barátnőmtől kaptam ajándékba egy teljes csomagot négy féle krémmel. Mindegyiknek nagy hasznát vettem, a férjem is használja a bőrregeneráló Medikor krémet borotválkozás után. A sajgókrém nagyon jól hűt, élmény vele a masszírozás.
Szeile AnitaÓvonő

Lépjen velünk kapcsolatba

Keressen minket bátran!

.

Telephelyünk

4400 Nyíregyháza, Víz utca 21/B
Telefon: 06 (20) 541 0000
Email: info@gyogyvarazs.hu

Ügyfélszolgálat

Hétfőtől – Péntekig – 8-16