Barion Pixel
5 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL A KOLLAGÉN PEPTIDRŐL

5 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL A KOLLAGÉN PEPTIDRŐL

2020. 04. 18.

A Kollagén peptid termékünk, egyik legnépszerűbbnek számít pácienseink körében. Egyaránt tökéletes sportolóknak, táncosoknak, fizikai munkát végzőknek és a senioroknak is. Kutatások bizonyítják, hogy ahogyan öregszünk, a szervezetünk egyre kevesebb kollagén előállítására képes, melynek első jelei a 30-as évek környékén jelentkeznek, majd a 40-es éveinkre erősen fokozódik.

Most tehát elárulunk 5 fontos dolgot, amit tudnia kell a Kollagén peptidről.

Tartsanak velünk!

  1. A Kollagén testünk egyik, ha nem a legfontosabb építő eleme, mely szervezetünk összes fehérje tartalmának nagyjából 30%-át teszi ki. A kollagén az a kulcsfontosságú strukturális protein, mely kötést, rugalmasságot és regeneráló képességet biztosít a szervezet minden egyes kötőszövete részére, természetesen ideértve a bőrt, az ínakat, a szalagokat, a porcokat és a legfontosabbakat a csontokat.
  2. A Kollagén Peptid termékünk 10.000 mg kollagént és 50 mg hialuronsavat tartalmaz oldott formában, mely páratlan a hasonló termékek körében! Továbbá C, B5, B6, B7, B12 vitaminnal, rézzel és kovasavval bővelkedik.

    Az öregedő bőr eltérése, a fiatalhoz képest…

  3. Több évnyi kutatás bizonyítja, hogy a kollagán peptidek egyfajta üzenet átvivő agyagként is funkcionálnak a sejtek számára és beindítják az újabb kollagén rostok szintézisét, vagyis újra rendeződését, ezzel is támogatva a szöveti struktúrák megújulását.
  4. Semmilyen mesterséges anyagot nem tartalmaz, továbbá mentes a GMO, glutén, szója, tojás, laktóz és mogyoróféléktől! Csakis kizárólag 100%-ban természetes ízű és színű folyadék!
  5. Kiszerelésünk 2 hónapnyi adagot tartalmaz, és ami még fontos, hogy a felbontás után hűtőszekrényben tároljuk. A kiszerelés tartalmaz egy átlátszó mérőedényt is, mellyel pontosan porciózható a napi adag, illetve lehetőleg naponta ugyanabban az időben fogyasszuk, és keverhető vízzel, gyümölcslével vagy akár teával is.

Kollagén a szervezetben

Szumma Szummárum egy nagyon kimagasló és komplex készítményről van szó, és most már a kedves olvasó is megismerte e nagyszerű készítmény jótékony hatásait. Összegezve tehát, használatával könyebbé válik a mozgás, strapabíróbb lesznek az izmaink és az izületeink, meggyorsítják a sportból fakadó sérülések, húzódások gyógyulását.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen bátran minket az alábbi elérhetőségek egyikén, munkatársaink minden hétköznap 8 és 16 óra között állnak a páciensek rendelkezéseire, de leadhatja rendelését a www.gyogyvarazs.hu weboldalon, a friss hírekért pedig íratkozzon fel a hivatalos facebook oldalunkra.

Jó egészséget, és minden jó kívánva,

Üdvözlettel:

Gyógyvarázs Kereskedelmi Kft.
+36/20-541-0000
info@gyogyvarazs.hu