Barion Pixel

Huminsavas méregtelenítő kapszula 30db

cikkszám: GV0093
Raktáron
11 750Ft
(391,6 Ft/db)

A Huminsavas méregetelnítő új, forradalmi étrend-kiegészítő kapszulájaa legfrissebb tudományos fejlesztések és természetes összetevők kombinációjával rendelkezik, amelyek segíthetnek a szervezet méregtelenítésében, és az ideális pH érték fenntartásában.

Alapanyagok:

 1. Huminsav:

Huminsavak egy csoportja olyan szerves vegyületeknek, melyek a természetben találhatók meg. Ezek a vegyületek a talajban, barna kőszénben, tőzegben és más szerves anyagokban találhatók meg, és gyakran kerülnek felhasználásra különböző egészségügyi és agrár célú termékekben.

A huminsavak a huminsavcsalád két fő csoportjába tartoznak: a huminsavakhoz és a fulvosavakhoz. Ezek a vegyületek jellemzően a növények és mikroorganizmusok lebomlása során alakulnak ki, és a talajban tárolódó szerves anyagok részei. A huminsavak szerves, szén alapú vegyületek, amelyek számos ásványi anyagot, nyomelemet, valamint huminsavakat és humátokat tartalmazhatnak.

Ezeknek az anyagoknak számos előnyös tulajdonsága van az egészségre:

 • Antioxidáns tulajdonságok: A huminsavak erős antioxidánsok lehetnek, amelyek segíthetnek a szervezetben lévő szabad gyökök semlegesítésében. Ezáltal hozzájárulhatnak a sejtek védelméhez és az öregedés jeleinek csökkentéséhez.
 • Méregtelenítés: Képesek lehetnek a méreganyagok kötésére és eltávolítására a szervezetből. Ezáltal támogathatják a máj és más szervek méregtelenítő folyamatait.
 • Immunrendszer támogatása: A huminsavak pozitív hatással lehetnek az immunrendszerre, segítve annak erősítését és a betegségekkel szembeni ellenálló képesség növelését.
 • Tápanyagfelszívódás támogatása: Jelentős szerepük lehet a tápanyagok hatékonyabb felszívódásában és hasznosulásában a szervezetben, segítve ezzel az optimális egészség fenntartását

 

 1. MSM (Metil-szulfonil-metán):

Az MSM (Metil-szulfonil-metán) több pozitív hatással rendelkezik az egészségre, amelyek az ízületi gyulladások csökkentésén túlmutatnak. Néhány más élettani hatás, amelyeket az MSM számos tanulmány és kutatás is alátámaszt:

 • Gyulladáscsökkentő hatás: Az MSM gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, nemcsak az ízületi gyulladásoknál, hanem más szöveti gyulladások esetén is. Ezen tulajdonsága révén segíthet az allergiás reakciók enyhítésében és az allergiás tünetek csökkentésében.
 • Fájdalomcsillapítás: Az MSM-nek fájdalomcsillapító hatása is lehet, amely kiterjedhet az ízületi fájdalmakon és egyéb krónikus fájdalmakon is. Egyes tanulmányok szerint a rendszeres MSM szedés csökkentheti az ízületi fájdalmakat és növelheti az ízületek mobilitását.
 • Bőr egészsége: Az MSM szerepet játszhat a bőr egészségének támogatásában is. A kutatások azt sugallják, hogy az MSM hozzájárulhat a bőr rugalmasságához, hidratáltságához és az egyes bőrproblémák, például pattanások, ekcéma vagy rosacea enyhítéséhez.
 • Méregtelenítés: Az MSM részt vesz a máj méregtelenítő folyamataiban, amely segíthet a méreganyagok eltávolításában a szervezetből. Ezáltal támogathatja a máj egészségét és a szervezet általános tisztulását.

Fontos megjegyezni, hogy bár az MSM-nek számos jótékony hatása lehet az egészségre, mindig fontos orvosi konzultáció előtt megbeszélni a kiegészítők szedését, különösen, ha valaki más gyógyszert szed vagy krónikus egészségügyi problémái vannak. Az egyéni reakciók eltérőek lehetnek, és a megfelelő adagolás és alkalmazás szakorvosi tanácsot igényelhet.

 

 1. Japán keserűfű gyökér kivonat:

A japán keserűfű, amely botanikai nevén "Polygonum cuspidatum", egy évelő növény, melyet hagyományosan az ázsiai gyógyászatban használtak a gyógyító tulajdonságai miatt. Azonban az utóbbi években a figyelem középpontjába került a benne található hatóanyag, a rezveratrol, mely számos egészségügyi előnnyel társul.

Néhány fontos jellemzője és tulajdonsága a japán keserűfűnek:

 • Rezveratrol forrása: A rezveratrol egy olyan fitokemikália, amely az antioxidáns tulajdonságairól ismert. Ez a vegyület kivételes módon segítheti a sejtek védelmét a káros szabad gyökökkel szemben és hozzájárulhat az öregedés jeleinek csökkentéséhez.
 • Gyulladáscsökkentő hatások: A rezveratrol gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, így hozzájárulhat az ízületi gyulladások enyhítéséhez és az ízületi fájdalmak csökkentéséhez.
 • Szív- és érrendszeri előnyök: Tanulmányok azt sugallják, hogy a rezveratrol hozzájárulhat a szív- és érrendszer egészségéhez. Ennek oka az, hogy segíthet a koleszterinszint csökkentésében és a vérnyomás szabályozásában is.
 • Emésztési problémák kezelése: Egyes esetekben a japán keserűfű gyökér kivonatot alkalmazzák emésztési problémák, például gyomorégés vagy emésztési zavarok kezelésére is.

 

 1. Máriatövis:

A máriatövis (Silybum marianum) egy gyógynövény, melyet évszázadok óta használnak különböző egészségügyi problémák kezelésére, különösen a máj támogatása és védelme terén. Legismertebb hatóanyaga a sylimarin, amelynek számos előnyös tulajdonsága van az egészségre Néhány fontos élettani hatása a máriatövisnek:

 • Májvédelem és regeneráció: A máriatövis kivonatban található sylimarin erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Ezen keresztül képes védeni a májsejteket a káros hatásoktól, például a toxinoktól és a gyulladástól. Emellett a sylimarin segíthet a májsejtek regenerálódásában és a máj egészségének támogatásában.
 • Májbetegségek támogatása: Kutatások szerint a máriatövis kivonat segíthet különböző májbetegségek kezelésében, például májzsugor, májgyulladás vagy májzsírosodás esetén. A sylimarinnak lehetősége van a májsejtek állapotának javítására és a májenzimek szintjének normalizálására.
 • Gyulladáscsökkentő hatás: A máriatövisben található sylimarin gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezhet, ami hozzájárulhat az ízületi gyulladások enyhítéséhez és más gyulladásos betegségek kezeléséhez.
 • Koleszterinszint csökkentése: A kutatások azt mutatják, hogy a máriatövis kivonat hozzájárulhat a koleszterinszint csökkentéséhez, így segítve a szív- és érrendszer egészségének javítását.

 

Összetevők egy napi adagban, azaz 1db kapszulában:

Huminsavak

200mg

MSM (metil-szulfonil-metán)

150mg

Resveratrol

25mg

Máriatövis, svlimarin

100mg

 

Alkalmazás: A termék emberi fogyasztásra felhasználható. A felhasználással kapcsolatos információk a csomagoláson találhatók.

Csomagolása: 30 db kapszula egy kupakkal ellátott, címkézett üveg tégelyben.

 

Vélemények

Még nem érkezett ehhez a termékhez értékelés