Barion Pixel

Q10 Emulzió 50ml

cikkszám: GV0019
Nincs raktáron
Nem rendelhető

A GyógyVarázs Q10 Emulzió termékpalettánk egyik legnagyobb tudományos újítása. A Q10 olaj bármilyen folyadékba cseppentve teljességgel és azonnal oldódik, a száj nyálkahártyájáról, a nyelőcsőből és a gyomorból pedig azonnal és gyakorlatilag teljes mértékben felszívódik. (Ez a külsőleges Q10 használatról már közel sem mondható el!)

Egy 50ml-es üvegcse összesen 8.000 mg (!) Q10 koenzimet tartalmaz, amely egyedülálló a piacon!

Termékünket továbbá egy nagy adag E-vitaminnal is megtámogattuk, mely szintén egy rendkívül erős antioxidáns vitamin.

Csak úgy mint termékcsaládunk többi tagja, a Q10 Emulziós Pre-koncentrátum sem tartalmaz semmiféle szintetikus vegyszert, hozzáadott íz, vagy szín anyagot, tartósítószert stb.
Teljesen természetes, teljesen natúr szépség- és egészségmegőrző vitamin. Nem utolsó sorban pedig a legbiztonságosabb és leghatékonyabb serkentőszer (a kávét és a taurint megelőzve).

Cseppentse bármilyen italba és fogyassza egészséggel!

 • A mitokondrium szintjén energizál (felejetse el a kávét, energiaitalt)
 • A szív és a bőr elsődleges vitaminja
 • Az egyik legerősebb temrészetes antioxidáns, melyet mi E-vitaminnal tovább erősítünk
 • A világon egyedül álló, szabadalmaztatott gyártási eljárással tesszük a Q10 olajat vízben oldhatóvá
 • 100% természetesség
 • Bevizsgált és engedélyezett
 • Prémium minőség
 • Azonnali házhozszállítás
 • Rendelhet telefonon is: (20) 541 0000
 • 100% visszavásárlási garancia

GyógyVarázs Q10 Emulziós Pre-koncentrátum, a természetes belső energiáért!

A Q10 koenzim egy molekula, melyet a szervezt is képes előállítani, valamint azt a sejtek mitokondriumábán tárolni. A mitokondrium felelős az energiatermelésért, valamint ez védi meg a sejteket az oxidatív károsodásoktól, illetve a betegségeket okozó baktériumoktól és vírusokoktól.

A Q10 koenzim a test minden egyes sejtjében megtalálható. A legmagasabb koncentrációban azonban a legnagyobb energiaigényű szervekben található, mint a szív, a vesék, a tüdő és a máj. Jótékony hatásait is ezeken a területeken tudja leghatékonyabban kifejteni.

Termékünk hatóanyagai – a folyékony állagnak köszönhetően – szinte azonnal és teljes mértékben hasznosulnak!

A kor előrehaladtával a szervezetünk egyre kevésbé képes a Q10 koenzim előállítására. Az idősebb emberek így gyakorlatilag Q10 hiányállapotba is kerülhetnek. A Q10 hiányának a természetes öregedésen túli egyéb okai lehetnek:

 • Táplálkozási hiányosságok (pl. B6-vitamin hiány)
 • Genetikai hibák a Q10 termelésben, vagy hasznosításban
 • A szövetek növekvő tápanyag igénye betegségek következtében
 • Mitokondriális betegségek
 • Oxidatív stressz az öregedés miatt
 • A sztatin (pl. koleszterin-szint csökkentő) kezelések mellékhatásai

A Q10 koenzim elsődleges funkciója, hogy segítsen energiát termelni a sejtekben. Részt vesz az adenozin-trifoszfát (ATP) előállításában, amely főszereplő vesz a sejtek energiaátadásában.

A másik fontos szerepe, hogy antioxidánsként szolgáljon, és megvédje a sejteket az oxidatív károsodástól. A szabad gyökök túlzott mennyisége ugyanis oxidatív károsodáshoz vezet, ami zavarhatja a sejtek normál működését. Ez pedig számos egészségügyi problémához vezethet.

Nem meglepő, hogy egyes krónikus betegségek az alacsony szintű Q10 koenzim szinttel hozhatók összefüggésbe, hiszen a szervezet minden egyes funkciója során ATP felhasználás történik, továbbá az oxidatív károsodás rombolja a sejteket.

A Q10 koenzim a következő területeken igazán hatásos:

Szív: Segít a szívelégtelenség kezelésében a szívműködés javításával, az ATP termelés növelésével és az oxidatív károsodás csökkentésével.

Bőr: Belsőleges fogyasztása csökkentheti a bőrrák kialakulásának kockázatát. A Q10-zel marad optimális a haj keratin termelése, valamint a bőr kollagén szintjének növekedését is pozitívan befolyásolja.

Fejfájás: Segít megelőzni és kezelni a migréneket, mivel növeli a mitokondriális funkciót és csökkenti a gyulladást.

Edzés: A testmozgást az oxidatív stressz és a mitokondriális diszfunkció befolyásolhatja. A CoQ10 segít csökkenteni az oxidatív károsodást, elősegíti a teljesítmény növekedését és a fáradtság csökkentését.

Cukorbetegség: Növelheti az inzulinérzékenységet és javíthatja a vércukorszintet

Daganatos betegségek: kritikus szerepet játszik a sejt DNS-ének és szerkezetének védelmében, melyek szorosan kötődnek a rákmegelőzéshez és a kór újra kialakuláshoz.

Memória: Védi az agysejteket az oxidatív károsodástól, és csökkenti az agybetegséghez vezető káros vegyületek hatását.

Tüdő: Csökkentheti a tüdőbetegségekhez vezető oxidatív károsodást és gyulladást.

Meddőség: Javíthatja a spermiumok mennyiségét és aktivitását, valamint növelheti a petesejtek minőségét és mennyiségét.

 

Vitaminok És Ásványi Anyagok

 


Adagolás És Használat

Napi adagja 100mg Q10 koenzimet és 24mg E-vitamint tartalmaz. A szokásos napi adag 0,7ml termék bevitelével érhető el, ami megfelel 14 cseppnek a termék adagolófejével. A 14 csepp terméket legalább 2dl vízben – vagy tetszőleges (de max. 40 Celsius fokos) üdítőitalban – oldjunk fel.

Javasolt napi fogyasztása a 2-2-2 szabály szerint:  Tehát 14 csepp, 2dl folyadékba, naponta 1 alkalommal.

Hígítás nélkül közvetlenül szájba cseppenteni nem szabad!

A Q10 koenzim serkentő hatása miatt a túlzott kávéfogyasztás kerülendő, illetve az alvási problémákkal küzdők a délutáni és esti órákban már inkább kerüljék a termék fogyasztását!

Hatását tekintve a termék akár kávé, vagy energiaital helyett is fogyasztható, hiszen serkentő hatását biztonságosan, káros mellékhatások nélkül fejti ki. Egy napi adagja kb. 2-3 kávé serkentő hatásának felel meg. (Ám ezen összehasonlításunk pusztán tapasztalati, és tudományosan nem igazolt.)

A maximális napi adagját csak indokolt esetben, orvosával, gyógyszerészével történt egyeztetést követően haladja meg. Fontos tudni, hogy a táplálékkiegészítők nem helyettesítik a változatos étrendet.

 


Állag

Sötétpiros, áttetsző folyadék, amely kiválóan oldódik vízben, üdítőitalban.

A GyógyVarázs Q10 Emulziós Pre-koncentrátum 100%-ban vegan, halal, kóser minősítésű étrendkiegészítő termék. GMO-mentes és természetesen mentes a gluténtől, tojástól, laktóztól és a mogyoróféléktől. 100%-ban natúr termék, természetes ízű és színű folyadék. A termék ugyanakkor szójaolajat tartalmazhat.

Felhívjuk pácienseink figyelmét, hogy a termék állaga 10 Celsius fok alatt megváltozik. Ez az állagváltozás szoba-hőmérsékleten némi rázás hatására teljes mértékben visszafordul. A termék hatékonyságára semmilyen hatással nincs ez a teljesen természetes jelenség.

 


Íz

Narancs ízű, enyhén kesernyés. Leginkább a narancshéjra emlékezetet íze.

 


Kiszerelés

A GyógyVarázs Q10 Emulziós Pre-koncentrátum 50ml-es kiszerelésben érkezik, amely kiemelkedően magas mennyiségű, 8.000mg extra tisztaságú Q10 koenzimet tartalmaz. Napi 100mg Q10 bevitel esetén egy ilyen üvegcse 60 napi-, azaz kb. 2 hónapos termékhasználatot tesz lehetővé.

A termék szórófejjel érkezik, amely a felhasználást és a pontos adagolást nagyban megkönnyíti.

Felbontás után 4 hónapig használható.

A kiszerelés tartalmazza a mérőedényt is, mellyel pontosan porciózható a szükséges napi adag.

 


Tárolás

A terméket 10-25 Celsius fok között, napfénytől védett helyen kell tárolni. Hűtőszekrényben még felbontás után se tárolja!

A termék állaga 10 Celsius fok alatt megváltozik. Ez az állagváltozás szoba-hőmérsékleten némi rázás hatására teljes mértékben visszafordul. A termék hatékonyságára semmilyen hatással nincs ez a jelenség. Felbontást követően 4 hónapon belül fogyassza el. Gyermekektől távol tartandó.

Vélemények

Még nem érkezett ehhez a termékhez értékelés

Kapcsolódó bejegyzések