Barion Pixel

KOLLAGÉN PEPTID ULTRA 12500mg 500ml

cikkszám: GV0025
Nincs raktáron
Nem rendelhető

Hialuronsavval, Chitosannal És Mangánnal

 

A GyógyVarázs Kollagén Peptid Ultra étrend-kiegészítő termékünket rendkívül magas kollagén tartalma teszi egyedülállóvá. Korábban már találkozhatott a GyógyVarázs kínálatában Kollagén Peptiddel, ezúttal egy még magasabb hatóanyag tartalommal bíró étrend-kiegészítőt alkottunk azok számára, akik mindenben a maximumra törekszenek. Számtalan szépségápoló termék tartalmaz kollagént, talán Ön is használt már ilyet. Egy dologról azonban nem szabad megfeledkezni: a kollagén megszépíti a bőrt, de helyileg alkalmazva nem sokat ér. Ahhoz, hogy valóban hasson, szájon át szükséges fogyasztani. A GyógyVarázs Kollagén Peptid Ultra folyékony állapotú, egyszerűen csak meg kell inni.

 

De mi is az a kollagén peptid és miért olyan fontos?

 

A kollagén a görög kólla (ragasztó) szóból ered. A kollagén valóban egy ragasztó: szervezetünk fontos építőeleme, mely kötést, rugalmasságot és regeneráló képességet nyújt a testünkben megtalálható kötőszövetek számára. A bőrünk, a csontjaink, az izmaink és az ízületeink mind tartalmaznak kollagént, melyek mennyisége idővel, 30-40 éves kor után csökken. Ahogy öregszünk, szervezetünk egyre kevesebb kollagént tud előállítani. Ezt pótolni szükséges, ha szeretnénk minél tovább megőrizni bőrünk, csontjaink, szervezetünk fiatalságát, frissességét, szépségét – és nem mellesleg egészségét.

 

Bőr: ahogy csökken a szöveteinkben található kollagén mennyisége, úgy veszít idővel a feszességéből a bőrünk és válik ráncossá, barázdálttá.

 

Csontok: ha csökken a kollagéntermelődés, a csontunk szerkezete elkezd leépülni, fokozódik a csontritkulás és a csontok törésének esélye.

 

Izmok: az öregedés során nemcsak a bőrünk és csontunk egészsége kopik meg, erőszintünk is csökken, mely hatással lesz egyensúlyunkra, testtartásunkra, mozgásunkra is.

 

Ízületek: a csökkenő kollagénszint a porcok leépüléséhez, az ízületek megbetegedéséhez, fájdalmak, gyulladások kialakulásához vezet.

 

Ha szeretnénk lassítani az öregedés folyamatát, pótoljuk a kollagént étrend-kiegészítővel! Korábbi kollagén tartalmú termékünk, a GyógyVarázs Kollagén Peptid mellé szerettünk volna egy még ütősebb étrend-kiegészítőt alkotni, ezért született meg a GyógyVarázs Kollagén Peptid Ultra, ami még több kollagén peptidet tartalmaz: 12 500 mg-ot egy adagban! Tudományos kutatások szerint a kollagén peptid elfogyasztása után már 1-2 órán belül több mint 90%-ban felszívódik és hasznosul.

 

Összetétel:

HatóanyagNapi adag (25 ml)
Kollagén12 500 mg
Hialuronsav40 mg
Chitosan40 mg
Manganese PCA4 mg

 

Adagolás és használat

500 ml térfogatú sötétbarna, enyhén áttetsző pet palackban kínáljuk a GyógyVarázs Kollagén Peptid Ultrát. Ajánlott napi adagja 20 ml, amit a mellékelt mérőedénnyel lehet kimérni. Hígítva, néhány dl folyadékban elkeverve szükséges fogyasztani, lehetőleg naponta ugyanabban az időben. A maximális napi adagot, ne haladja meg.

 

Állag és íz

A termék GMO-mentes és természetesen mentes a gluténtől, szójától, tojástól, laktóztól és a mogyoróféléktől. Narancs ízű, gyümölcslében, teában vagy vízben feloldva fogyasztható.

 

Kiszerelés

A GyógyVarázs Kollagén Peptid Ultra 500 ml-es flakonban kapható.

 

Tárolás

Felbontás előtt hűvös, napfénytől védett helyen, felbontás után pedig hűtőszekrényben kell tárolni. Felbontást követően 2 hónapon belül fogyassza el. Gyermekektől távol tartandó.

Vélemények

Még nem érkezett ehhez a termékhez értékelés

Kapcsolódó bejegyzések