Varikofit 200ml

Manapság már-már népbetegségnek számítanak a visszeres problémák, mely hazánk felnőtt lakosságának kb. 20-30%-át, míg az ötven év felettiek mintegy felét érinti. Ehhez sajnos épp úgy hozzájárul az „ülő életmód”, mint a genetika. A felszíni vénatágulatokat sokan csak esztétikai problémának tartják, ám ezek akár az egészségünket is veszélyeztethetik.
Varázsolja teljesen egyedivé!

Különleges alkalomra, ajándéknak szánja termékünket? Szeretne egy teljesen személyre szabott díszdobozt? Nem probléma!

Egyedi felirat (+Ft)

Írja be, hogy mit szeretne a doboz oldalán látni!

5,990 Ft

Cikkszám: gyvvarikofit Kategóriák: , , ,

Leírás

A GyógyVarázs Varikofit balzsam olyan kozmetikum, amelynek gyógynövényes hatóanyagai és természetes alapanyagai közismerten:

 • jó hatással lehetnek a végtagokon, segíthetik azok keringését
 • csillapíthatják a fájdalmat, a zsibbadást és a végtaggörcsöket
 • közismert erős gyulladáscsökkentő hatásuk
 • erősíthetik, tonizálhatják a felszín közeli érfalakat
 • kezelhetik az arc és a végtagok felszíni hajszálereit
 • és akár még  a rosacea jellegű tünetekre és jótékonyan hathatnak

Ezen tünetek maradandó kezelése érdekében a rendszeres, kúraszerű használatot javasoljuk.

A Varikofit balzsam kiemelkedő módon 28 természetes és aktív összetevőt tartalmaz. Ez kiemelten magas a hasonló kozmetikumokhoz képest!

Hasonlóan termékcsaládunk többi tagjához, a Varikofit balzsam is mentes mindenféle felesleges vegyszertől, allergéntől, tartósítószertől, színezéktől, parfümtől, parabéntől. Az összetevők konkrét hatásáról honlapunk „Alapanyagok” felületén részletes, érdekes leírást talál.

Aktív Összetevők

A Varikoit összetevői elsősorban keringés fokozó, gyulladás- és fájdalom csökkentő, élénkítő tulajdonságaikról ismertek a fitoterápiában. Ezeket a gyógynövényeket leginkább visszeres-, ill. keringési problémák esetén szokás alkalmazni.

Krém mátrix

termálvíz, sheavaj, kollagén, vörösmoszat, B5 provitamin, avokádó olaj, körömvirág
(A GyógyVarázs termékcsalád mindegyik krémterméke ezeken az összetevőkön alapul. Krém mátrixunkat egy sor egyéb “probléma specifikus” gyógynövénnyel és természetes, aktív összetevővel egészítünk ki, a lehető legjobb hatásfok elérése érdekében.)

Állag

A Varikofit állagra sűrű, balzsamos tapintású kozmetikum. Illata semleges, így a napi használat során nem feltűnő használata. Színe tört-fehér. Felszívódása teljes, nyomtalan és gyors. Nem hagy foltot a ruhán.

Kiszerelés

A Varikofit balzsam 200 grammos kiszerelését újrahasznosított PET tégelybe töltjük, melyet szintén újrahasznosított alumínium fedővel zárunk.

Használat

Bőrápoló krém, naponta 1x, karra és lábszárra

A kezelendő bőrfelületet alaposan tisztítsuk meg, annak érdekében, hogy a bőrfelszín tiszta- és a bőrpólusok átjárhatók legyenek.

Az optimális hatás elérése érdekében a rendszeres, napi többszöri alkalmazás javasolt, melynek során az érintett területre bemaszírozással érdemes a krémet felvinni. Maga az alapos masszírozás is jótékonyan hat hajszálerek és visszeres területek állapotára, valamint a vérbőség fokozásának következtében a gyógynövények hatóanyagai is mélyebben képesek célba érni.

A lábakon jelentkező visszeres vénatágulatok esetén igyekezzünk minél kevesebbet ülni. Óránként legalább néhány percre álljunk fel és mozgassuk át lábainkat, vagy hosszabb üléskényszer esetén viseljünk méretünknek megfelelő kompressziós harisnyát. Amikor csak lehetséges, igyekezzünk lábainkat felpócolni. A Varikofit lefekvés előtti alkalmazásakor ez különösen hatásos terápiás kiegészítés.

Fontosnak érezzük megjegyezni, hogy előrehaladt, súlyos visszeres állapotok végleges megszüntetésére – véleményünk szerint – egyetlen külsőleges krém sem alkalmas önmagában. Sajnos ez ügyben a legtöbb  kozmetikum gyártó félrevezető tájékoztatást ad vásárlóinak!  Ilyen esetekben csak komplex terápiás eljárásokkal (pl. komperssziós harisnya viselésével), vagy műtéti beavatkozással lehet tartós eredményt elérni, melyről szakorvossal való konzultáció szükséges.

A Varikofit krém kiegészítő használata azonban még ezekben az esetekben is indokolt lehet, hiszen a krémben található gyógynövények összetett hatása fokozhatja az egyéb terápiák hatásosságát, valamint tüneti szinten csökkentheti a visszér betegséget kísérő kellemetlen, fájdalmas panaszokat.

A krémet –  értelem szerűen – külsőleg kell használni. Ügyeljünk arra, hogy szembe, szájba és nyílt sebbe ne kerüljön. Ha mégis ez történne tiszta, folyó vízzel öblítsük ki.

Figyelem!

Kerülje a termék szembe, nyálkahártyára, nyílt sebbe jutását! Ilyen esetben folyó vízzel mossa ki a krémet. Ha használat során rendellenességet tapasztal, azonnal függessze fel a használatot és forduljon orvoshoz.

Gyermekektől elzárva tartandó!

Ne használja a terméket, amennyiben ismert allergiája van bármely összetevőre.

Ezúton tájékoztatjuk Kedves Vásárlóinkat és minden Kedves Érdeklődőt, hogy termékünk hatását független klinikai vizsgálattal, vagy egyéb objektív tanulmánnyal, kísérlettel nem tudjuk igazolni.

Tárolás

Száraz, napfénytől védett helyen 10-25°C között.

A natúr kozmetikumokra – így a Varikofitre is – jellemző, hogy valamivel körültekintőbben kell őket tárolni és használni, mint a mesterséges tartósítószereket tartalmazó kozmetikumokat. Fontos, hogy használat előtt alaposan mossunk kezet a külső kórokozókkal történő befertőzés elkerülése érdekében.

Használat után a tégelyt jól zárjuk le és lehetőleg hűvös-, direkt napfénytől védett helyen tartsuk. A krémet ugyanakkor nem javasoljuk extrém hőváltozásnak kitenni, így hűtőszekrényben sem ajánljuk tárolását.

A natúr kozmetikumok eltarthatósági ideje rövidebb, mint a mesterséges kozmetikumoké. A GyógyVarázs termékcsalád bevizsgált eltarthatósági ideje 24 hónap, mely a termék csomagolásán is feltüntetésre kerül.

Visszajelzés

Ezúton kérjük és buzdítjuk minden kedves Páciensünket, hogy a termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatos tapasztalataikat legyenek kedvesek megosztani velünk. Kérjük, hogy amennyiben már kipróbálta termékünket, legyen szíves véleményezni azt, mert ezeket a tapasztalatokat felhasználva szeretnénk termékeinket tovább fejleszteni, illetve kínálatunkat bővíteni. Előre is köszönjük segítségét!

Felesleges vegyszerektől, tartósítóktól, allergénektől, hozzáadott parfümtől, parabéntől mentes!
A piacon egyedül álló mennyiségben!
Biztonsági értékelést végezte: J. S. Hamilton Hungária Mikrobiológiai Laboratórium
Mikrobiológiai vizsgálat iktatószáma: 931/17/HUBUD
EU-s CPNP-referenciaazonosító: 2571308
A legmagasabb szakmai sztenderdek szerint!
Rendelése a következő munkanapon megérkezik Önhöz! Ha 8000Ft feletti összegben rendel, akkor a futár költségét is mi álljuk!
Saját díszdobozához adja meg, hogy Kitől-Kinek lesz az ajándék! Még egyedibbet szeretne? Küldje el mire gondol és megoldjuk!
Munkatársaink pillanatok alatt felveszik rendelését!
Próbálja ki bátran! Ha mégsem elégedett kérdés nélkül visszavásároljuk öntől a terméket, az rendelésátvételt követő 2 héten belül!
Felesleges vegyszerektől, tartósítóktól, allergénektől, hozzáadott parfümtől, parabéntől mentes!
A piacon egyedül álló mennyiségben!
Biztonsági értékelést végezte: J. S. Hamilton Hungária Mikrobiológiai Laboratórium Mikrobiológiai vizsgálat iktatószáma: 931/17/HUBUD EU-s CPNP-referenciaazonosító: 2571308
A legmagasabb szakmai sztenderdek szerint!
Rendelése a következő munkanapon megérkezik Önhöz! Ha 8000Ft feletti összegben rendel, akkor a futár költségét is mi álljuk!
Saját díszdobozához adja meg, hogy Kitől-Kinek lesz az ajándék! Még egyedibbet szeretne? Küldje el mire gondol és megoldjuk!
Munkatársaink pillanatok alatt felveszik rendelését!
Próbálja ki bátran! Ha mégsem elégedett kérdés nélkül visszavásároljuk öntől a terméket, az rendelésátvételt követő 2 héten belül!

Varikofit 200ml termékről 4 értékelés

 1. Jolimamó

  Ajàndèkba kaptam a Varikofit krèmet, először nem hittem benne, de a napi szintű hasznàlata meggyőzött. A fàradt, nehèz, ègő èrzès a làbamban teljesen megszűnt. Nagyon hàlàs vagyok èrte, bízok benne, hogy a krèm segítsègèvel sikerül megelőznöm a kidülledő visszereket ès ezzel együtt a műtèti beavatkozàst.

 2. kovacsné kati

  Elég sok hasonló krémet próbáltam már. Egyikben sincs ennyire sok összetevő. Igazán jól esik a vádlimnak mikor bemasszírozom. Nekem külön szimpatikus, hogy ez a cég legalább nem azt hazudja, mint mások, hogy ez aztán minden viszeret eltüntet. Igazuk van amikor azt mondják, súlyosabb esetben a komp. harisnya (is) mindenképp indokolt! Szimpi hozzáállás!!

 3. Gégényi Marianna

  Az orrom, a bordáim és bokám környékén kezdett megjelenni néhány éve apró hajszáleresedés. Már eléggé zavar egy ideje, így több (hatástalan) drága terméket is kipróbáltam. Ez a Varikofit viszont remekül teljesít. Reggel és este is bekenem vele ahol kell. Kb. 2 hete használom és már a férjemnek is (!) feltűnt a változás. Nekem ez minden pénzt megér.

 4. Sárközi Laci

  Ajándékcsomagban rendeltem édesanyámnak 60. szülinapjára. Rakattam még bele egy Elixir arckrémet is és két olajat. Nagyon jópofa a díszdobozuk, anyukám nagyon örült neki. Azt hiszem karácsonyra visszatérek, ha felmerül a szokásos ajándékozási ötlettelenségem.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.