A GyógyVarázs termékcsalád célja a gyógynövényekben és természetes hatóanyagokban rejlő gyógyhatás közvetítése az ősi tudás, a nemzedékes tapasztalatok, a naprakész tudományos felfedezések és a modern termelési technológia ötvözésén keresztül.

Gyártási eljárásunk során vegyészmérnökeinkkel és termékfejlesztési csapatunkkal arra törekszünk, hogy a legmagasabb minőségű alapanyagokat, a legmodernebb termelési technológiákat alkalmazzuk a prémium termékminőség és a kifogástalan vevői elégedettség elérése érdekében.

Termékeink mentesek mindenféle vegyszertől (pl. parabén, mesterséges parfüm, tartósítószer, egyéb kemikáliák) és allergén anyagokat sem tartalmaznak. A termékfejlesztés kapcsán semmilyen formában sem alkalmazunk állatkísérleteket.

Vásároljon legalább 8.000.-Ft értékben és átvállaljuk a szállítási költséget!

Alapanyagok

Gyógynövények, illetve természetesen előforduló alapanyagok és az ezekből kinyert legmagasabb minőségű természetes olajok, kivonatok, koncentrátumok.

Gyártási eljárás

A fitoterápia, a gyógynövénytan kultúrákon átívelő ősi tapasztalatait és tudását ötvözzük a modern tudomány és technológia adta lehetőségekkel.

Környezet tudatosság

A természet és a fenntartható fejlődés szem előtt tartásával választunk meg minden egyéb felhasznált anyagot és eljárást is.

Natúr termékek

Termékeink mindentől mentesek, ami nem természetes. Elsődleges célunk olyan terméket készíteni, amely még a legérzékenyebb bőr számára is biztonságos.

117
Természetes alapanyag
12
Csúcsminőségű natúr termék
15914
Kiszállított rendelés
3120
Elégedett páciens

Rólunk mondták

Elégedett vásárlóink véleménye

Több visszér krémet is próbáltam már, nem bántam meg, hogy megrendeltem a varikofit krémet. Jó használni, gyors a felszívódása. Bátran ajánlom mindenkinek

Lóczki Istvánné

Sok sportot csinalok, gyakori a serules izom es terd. A ``sajgokrem`` sokat segitet, jol huti es nyugtatja a fajdalmat.

Abhiman Dessai – Egyetemista

Nagyon jó ez a termék. Mindig ezt használom. A bolttal, a kiszállítással is nagyon elégedett vagyok.

Haraszti Gábor – értékesítő

Szakmabeliként jól ismerem a kozmetikai termékekhez adott vegyi anyagokat. meggyőződésem, hogy a természet mindenre nyújt megoldást. Az arckrémre kíváncsi voltam és megrendeltem. Nem rossz!

Virág Ibolya – Kozmetikus