Barion Pixel

Csonterősítő Komplex kapszula 30db

cikkszám: GV0085
Raktáron
6 690Ft
(223 Ft/db)

A Csonterősítő Komplex Tabletták - az erő, rugalmasság és egészség forrása a csontjaidnak és porcaidnak. Ebben a kivételes formulában összeállítottuk a legfontosabb összetevőket, amelyek szükségesek a csontok és porcok optimális egészségének megőrzéséhez és támogatásához. A kálcium, magnézium, mangán, kondroitin és glükozamin együttesen járulnak hozzá a testünknek a hosszú távú mozgékonysághoz és vitalitáshoz.

Az Összetevők Értéke:

  • Kálcium: A csontok alapvető építőköve, amely szükséges a csontsűrűség fenntartásához és a csontok erősítéséhez. A kálcium segít megőrizni a csontok szilárdságát és megelőzi azok lebomlását.
  • Magnézium: Az egészséges csontok és porcok fenntartásához elengedhetetlen ásványi anyag. Segíti a kálcium felszívódását és hozzájárul az izmok és idegek megfelelő működéséhez.
  • Mangán: Egy ritka nyomelem, amely kulcsszerepet játszik a csontozat egészségének fenntartásában. A mangán serkenti a kollagén termelést, ami nélkülözhetetlen a porcok és csontok rugalmasságához és erősségéhez.
  • Kondroitin: Ez egy olyan természetes vegyület, amely a porcokban található. A kondroitin hozzájárul a porcok hidratáltságának fenntartásához és a csontok közötti súrlódás csökkentéséhez.
  • Glükozamin: Egy másik kulcsfontosságú összetevő, amely a porcok egészségét támogatja. A glükozamin segíti a porcok regenerációját és segít megelőzni azok kopását.

 

 

 

 

 

Aktív hatóanyag tartalom

 mg / kapszula

Kálcium

107

Magnézium

21

Mangán

0.44

Kondroitin-szulfát

100

Glükozamin

97.65

 

ADAGOLÁSI JAVASLAT: Napi 1 kapszula bevétele ajánlott.

FIGYELMEZTETÉS: A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

 

Vélemények

Még nem érkezett ehhez a termékhez értékelés